Направих разперено кисело мляко със сушен копър и пушена паприка

Направих разперено кисело мляко със сушен копър и пушена паприка

Започвайки с нашия брънч, приятелят на Larbs Kitkat постави приказен показ на храни за закуска!

Най -невероятният печен хала френски тост!

плюс имах малко наденица гювеч, плодове и малко заквасена сметана за кафе. И кафе! Храната имаше толкова добър вкус след тренировката ми и закъсняла глад за закуска.

и хапка от геврек малко по -късно (имам ужасни кожички – съжалявам!)

Задна врата

Веднъж в кампуса поставихме на показ на нашия Собственост за нашата задница: бисквити с шунка, бисквити на партито на Каши, най -добрият домашен хумус досега (рецепта за бос на Контеса), домашен хляб на съпруга в тостове, песто от броколи, сирене, грозде и ориз хрупкави лакомства. Карън обича да се присъединява към нас за събитията на Дейвидсън и тя подготви по -голямата част от разпространението.

и напитките 8)

Галерия от ухапвания

Пригответе се за галерия на ухапвания !!! Това не е всяка една хапка, която имах, но камерата ми беше в скута ми, така че направих снимка на 90% от тях, защото беше достатъчно лесно:

x3

Футбол + стриди

Дейвидсън спечели !!!

Sae Oyster Roast

обаче нямах никакви. Те не бяха това апетитно.

Той направи:

aftermath

Слънцето излезе !!!!!!!!!

Brickhouse Brews

от другата страна на улицата от кампуса е най -невероятният бар/кръчма/ресторант. Отлична бира. Отлична пица. Как да избера между над 50 бири на чешмата! Бар и тя извади един

това!

За вечеря Карън, съпругът и аз разделихме Средиземноморската пица. Тухлената къща има най -невероятните пици. Перфектна дъвчаща кора, перфектна влажност и топене на гарнитури, перфектен размер. Ето този, който получихме:

Предполагам, че имам пица две нощи подред !!!

Имах 2,5 филийки:

Имах азиатска салата, която да вървя с нея:

Докато знам, че вероятно съм ял повече калории, отколкото имах нужда днес, то това Беше едно от онези събития „можеше да бъдат много по -лоши“, така че съм доволен от умереността. Съпругът, от друга страна, не прояви умереност днес 😳

Отивам да завърша офиса, докато чакаме родителите ми да пристигнат. Те ни водят и гълъби (който все още купонясва с приятелите си), за да бръмча утре, но остават в къщата ни тази вечер.

Надявам се, че момчета се забавлявате в събота !!

Още публикации от Kath:

Започнахме днес със сънлив френски тост. Всички са малко уморени от изтощителна нощ.

Е, повечето от нас!

ябълков хляб отдолу, носещ яйчен палто. Гарниран с мелико кокосово масло (аз го размахвах и то се разтопи отгоре) и някакво масло от ванилов бадемов на Джъстин и природни поръчки смес и беше приказна. Можех да имам още 2, но ми беше лесно. ; Имах около още 2-3 хляб и още една хапка хляб. Просто обичам хляба и чувствам, че това е една от основните причини, поради които обичам да ям в ресторантите.

Поръчах салата от рукола с круша, захаросани орехи и кремообразна Горгонзола. Фантастично и обемно !! (Масло и оцет отстрани. Направих малко потапяне, но беше предимно масло отгоре, така че беше трудно).

omg Горгонзолата беше извън този свят !!! Приличаше повече на Бри, отколкото на ронливото синьо сирене, което съм свикнал. Искам да се върна само за това сирене !!!

Съпругът получи тартар за сьомга с аспержи, зелени и авокадо. Имах 2 големи хапки

това!

Всеки ресторант, който предоставя безплатна храна автоматично, получава два палеца от мен – Сорбет !!! Кълна се, че е там и не можах за живота на мен да получа ясна снимка в тъмния ресторант.

Съпругът и аз споделихме три ястия от тапас за вечеря (l до r):

Крокет с треска и картофи, пълнени чушки с топло козе сирене и, звездното ястие, зеленчуци, пълнена тиква и бадемов сос

Всички те бяха в обикновен портокалов сос, Но всяко ястие имаше собствени аромати, влирани. Имах по един от всеки, плюс допълнителен половин черен пипер и половин крокет.

nate + Kate получи вкусна паела и бях достатъчно любезна да споделя с нас.

Paella a la Basque: Arborio Rice, испански шафран, бебешки скариди, Calamari, Chorizo, наденица, пилешко месо, миди и миди

съпругът и моите ухапвания. Chorizo беше изключителен !! (Изчерпвам думите на дескриптора!)

Добавете 2 монети след вечеря !! ; Но имахме страхотно време с новите си приятели и нямам търпение да се върна на това място!

Утре планирам да спя и да работя в средата на сутринта. Просто ми се струва, че го приемам бавно. Имаме обяд, на който да отидем, много учене, плюс може да отидем на фестивал Uptown, ако не вали. Зает ден напред!

Още публикации от Kath:

Нашите любими приятели, Джъстин и Аманда, се отдалечават 😥 в Лас Вегас. Този идващ уикенд.

Тази вечер отидохме в къщата им, за да се сбогуваме (засега !!)

munchin ‘на приложения

[взех някои от някои от Широкоъгълните снимки с 28 мм / F2.8 Canon обектив на Джъстин. Нуждаете се от него !!]

бихте ли искали вечеря с вашия пита чипс, Кат!

Имах половин чаша пино с моята храна

desssssertz !!!

и огромен честит рожден ден на Нейт !!!!!!!!! !!

бисквитки с овесени ядки

tartz!

Из някаква торта. Беше отлично виж това и напълно влажно!

Бергът току -що се върна от Австралия, където пируваха на скандалния вегемит.

Те говорят за това седмици и тази вечер ни дадоха и дадоха и ни дадоха и дадоха и ни дадоха на Официално дегустация

върху масления бял хляб – той имаше вкус точно като наистина (наистина) рязко сирене чедър! И миришеше точно като гаража ни, след като Мат завършва пивоварството (той е направен от дрождите на Brewer и всъщност е питателен). И изглежда точно като бадемово масло от тъмен шоколад Maranatha!

Той го харесва!

Лека нощ!

и късмет на Bergs на последното им приключение! < /P>

Още публикации от Kath:

Колкото и да обичам да правя сложни закуски в кухнята си всяка сутрин, просто обичам простотата на плажните закуски. Хвърлете куп неща в купа и яжте!

Лърдовете донесоха пухчета, които образуваха основата, плюс горски плодове, банан, клъстер Cville и фъстъчено масло.

половин чаша от истинската сделка!

Доклад за времето: Засега, толкова добре!

Още публикации от Kath:

The Окончателното крило на нашата къща е втората половина на долното ниво и включва третата спалня, втора баня, перално помещение и пещера на човека a.k.a „Пивоварната.“

От дъното на стълбите на мазето можете да можете Вижте входа на крилото през вратата тук:

вдясно, ще намерите стаята за гости!

Тази стая е доста малка – всъщност не бяхме сигурни Ако леглото ни за гости дори щеше да се побере, когато за първи път обиколихме къщата – но всъщност леглото се вписва перфектно.

махнахме подножието, за да направим повече място и можехме да се поберат само на една нощна шкаф Няма гости твърде често, това работи отлично.

Contents