Nadajmo se da su moje vještine stila jednako dobre kao i njezine 😉

Nadajmo se da su moje vještine stila jednako dobre kao i njezine 😉

Pojela sam zelenilo !!!

Za desert smo imali kvadrat od ove ukusne tamne trake

i tada je bilo 19:00. Matt i ja imali smo svrbež da izađemo u šetnju. Da je ljeto, prošli bismo bez razmišljanja. Cilj naš je sada napraviti više zimskih večernjih šetnji. Nema razloga da se ne možete sakupiti i hodati na javnom mjestu (naša je odredište bilo UVA temelji)

sat vremena hoda kasnije, bili smo spremni uključiti se na večer.

Anketa

Trebam li nastaviti triler djevojke s tetovažom zmaja, u koju sam duboko u njega i ne želim spustiti

ili

bi trebalo Stavio sam ga na čekanje i ponovno pročitao Harryja Pottera 7 (barem prvo poluvrijeme!) Prije nego što pogledam film! Pročitao sam HP seriju prije 5 godina i jedva se sjećam zapleta!

Večeras čitam Zmaja, ali sutra navečer mogu se prebaciti. Misli!?

Laku noć!

Više postova iz Kath:

Danas je bilo prilično savršena subota kada nemate planove za izlazak. Malo čišćenja, malo dvorišta, nešto ležanja, kupovina namirnica, poslovi, večera. Sve što je nedostajalo bila je čaša vina (prošla sam večeras zbog sinoć) i dobar film. Ali imam dobru knjigu za početak! Danas smo napravili tonu-iznutra, vani, na mom popisu obaveza, neki studiranje. Bit će lijepo udariti glavu na (čist !!) jastuk večeras.

Otišao sam danas popodne kod trgovca Joea i EarthFare na nekoliko stvari. Potvrdio sam da moj TJ ima doista PB larabars !!! Šteta što moram iskoristiti slučaj prije nego što mi treba više 🙂 na TJ -u, pokupio sam 3 kade grčkog jogurta, još 2 jogurta marke TJ -a za isprobavanje, jaja, konzerve maline, banane, staza mix, plavi sir, bademe, lupatila, Kozji sir (tako jeftino!), Nekoliko paprika. Mislim da je to to!? Stvari su sigurno tamo jeftine.

Dobio sam još nekoliko stvari na EarthFareu (voće, kolač, slanina, Romaine, Zevia Soda) i imao sam kupon! Zaboravili su ući u moj kupon, pa sam ga morao prenijeti u korisničku uslugu kako bih dobio 5 dolara, a onda mi ga je samo vratila da ponovo koristim kao ispriku. Sweeet! To nadoknađuje da je EF skuplji 🙂 dok sam u EF -u imao 2 kocke sira i makaron. U osnovi sam pokvario svoj apetit za večeru 🙁

Čuo sam za ovu novu Zevia soda i vidio sam je u prodaji (još 4,99 USD!), Pa sam odlučio isprobati korijenski okus piva. Imao sam čašu tijekom koktel sata. U početku mi se svidjelo, ali tada je stevijski okus prolazio i nije mi se puno svidio. Jednostavno ne volim Steviju toliko.

Također sam narezao našu ogromnu lubenicu. Obično sam cijelu stvar prerezao u trokute gotove za jelo kako bih ih mogao zgrabiti kad god. Inače je previše neugodno da biste izvukli ploču za rezanje. Ali ovaj je tip bio tako ogroman da je samo pola !! Imao sam trokut za užinu –

Kao što rekoh, moj kasni uzorci ručka u 15 sati u trgovini značili su da glad nema gdje se može naći došao u večeru. Konačno u 8:30 odlučio sam napraviti recept (nakon što sam ozbiljno razmotrio samo lubenicu za večeru!). Ovo je bila moja posljednja misterija !!! Sve što sam ostala od svojih 26 originalnih misterioznih recepata je salata (za ručak sutra), omot (za ručak u utorak), juha (TBD) i 2 priloga (jedno u utorak). Zaista mi je žao što sam morao učiniti toliko misterija. Kad sam ih prijavio za 26, nije mi se činilo da su mnogi i imali sam cijelo ljeto da ih napravim, ali osjećam se kao da sam ih sve navlačio i nije zabavno za vas da ostanete, momci bez informacija. Morat ću ozbiljno razmisliti o tome da to ponovim – barem s ovim intenzitetom. I to je bilo puno posla, ali plaćeno sam 8)

barem ću vam dati da je ovo jelo od tjestenine!

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz …………

Više postova iz Kath:

Što mislite?! Osjećam se mnogo stilski 8) Otišao sam kod Michelle tete (koju je Michelle toplo preporučila) i potpuno sam sretna. U početku sam bila nervozna, ali ona je obavila sjajan posao! Nadajmo se da su moje vještine stilova dobre kao i njezine 😉

i provjerite ovu sićušnu papriku koja raste u našem vrtu !!

trebali smo imati Večeras je londonski odrezak od Broil-a za večeru (nešto novo za mene!), Ali to se nije odmrlo na vrijeme, pa smo morali ići na rezervni plan: losos hamburgeri. Ovo je zahtijevalo brzi bicikl za HT za pecive i sir. Ne razumijem zašto sve peciva u cijeloj trgovini imaju HFC -ove ili popis sastojaka dugačke milje, ali vratio sam se kući sa svojom najboljom opcijom:

losos patty (od trgovca Joea) s rastopljenim Dodatno oštri cheddar (iz blok oblika) plus neke kriške krastavca i cilantro pesto –

paprike na žaru s malo pametnog ravnoteže

kukuruza na roštilju na COB –

I ukusni tikvice na žaru

Gledali smo večeras finale muške gimnastike – bilo je nervozno!

I za malo zabave – neke fotografije nas iz prve godine u Davidsonu koje je muž skenirao večeras!

Ja radim “Old Man Frog Dance”

Ja i središte u noći za samo odabir (ne pitajte!). I ne mislim da je pitanje: “Što sam razmišljao?!” Mislim da bi to trebalo biti “što sam pio!?” Blech!

a godina je otišao kao smeće za Noć vještica!

Više postova iz Kath:

Laboratorij za znanost o hrani danas je sve mjerilo 🙁 Jedva čekam da to čeka Napravite malo kuhanja! Moramo napraviti konačni projekt koji je neka vrsta eksperimenta s hranom. Razgovarao sam sa svojim profesorom i ona voli ideju testiranja učinka različitih oblika banane na dosljednost zobene pahuljice! Zamrznuto, narezano, pire, grijano i bez banane. Klasa će napraviti osjetilnu procjenu svake vrste i izvještavati razlike u želatinizaciji i teksturi. Mogu ugađati varijable, ali bio sam sretan kad sam čuo da će zobena kaša djelovati jer me zaista zanima ova tema!

Mogu tvrditi da ne volim ostatke, ali ono što volim raditi je uzimanje dijelova ostataka i Stvaranje novog jela. Donosim vam tofu + korijenski veggie crouton kuskus preko špinata!

Sve sam to stavio na krevet od dječjeg špinata, koji se pari dok se hrana zagrijavala. Na vrhu je bilo posluživanje našeg blisko Istočnog curry kuskusa plus oko 1/2 šalice ostatka krumpira i 1 ploče tofua. Plus još nekih nebeskih krušnih mrvica!

Plus imao sam oko pola šalice sira od sira prekrivenom kašičima od javorovog sirupa i nekim kvadratnim kvadratima quaker zobenih kvadrata –

+ toplina.

Bio je to prekrasan i punjenje ručka!

Radim na pakiranju za svoje putovanje. Evo mog izbora barova + staza mix za vožnju automobila + vikend, plus sendvič i za mamu i ja (švicarski, švicarski, špinat, senf, kiseli krastavac) i mrkvu za sutrašnji ručak. Vjerojatno ćemo dodati i jabuku. Ima li netko preporuke u restoranu? **

Naslovi

Ne mogu vjerovati da je to točno let koji sam uzeo mnogo puta. Tako zastrašujuće, ali jako mi je drago što su svi bili u redu. Nevjerovatno je čuti priče putnika.

pilot je hvalio za ‘majstorski’ slijetanje

Provjerite ovo:

Bicijska traka koja putuje s vama < /p>

Moram se pripremiti za odlazak !!

Više postova od Kath:

Dobro jutro!

Mama i ja dobro spavali smo dobro I probudio sam se izlazak sunca u 7. Nisam imao malo želje za vježbanjem, ali pomisao da uzimam prekrasnu jesensku jutarnju šetnju zvučala je čudesno! Dakle, to sam učinio. Čitao sam blogove na svom telefonu, razgovarao s Mattom i uzeo u hladnu jutarnju rosu.

Koliko volim znojiti, trčati i stvari, sigurno više volim hodati. Trebao bih to učiniti više!

natrag u sjedište, mama i ja smo se spustili po šalicu čaja i naletjeli na ujaka Mel i tetku Betty!

ujak Mel je 101 godina mlad !!

A ako je vaš znatiželjni što 101 -godišnjak jede za doručak? Zobena kaša !!

Pitao sam ujaka Mela koja su mu najdraža desetljeća. Rekao nam je kako je bio na inauguraciji Woodrowa Wilsona i promatrao Roosevelt kako govori da se nemamo čega bojati nego se bojati uživo! Njegov omiljeni predsjednik bio je Truman, s kojim se imao priliku osobno sastati prije nego što je bio predsjednik.

popio sam šalicu čaja i banane dok smo razgovarali prije doručka s gramom.

Nakon tuširanja i stvari, mama i ja otišli smo u Gram’s Apart, gdje je bila zauzeta pravom meka kuhana jaja na tostu!

Smoushed na neki tostirani + maslački odlični kruh koji sam donio donio !

Posluženo sa strane voća (volim pirjane šljive!)

i nagovještaj čokoladnog čipsa od bundeve

i čaja i oj. Savršeni bakinski doručak!

Idemo na jutarnju kupovinu nakon ručka, a onda se moj brzi put približi. Nadam se da je popodne bez prometa!

Više postova iz Kath:

salata od salate od zemlje

Moja salata je bila ukusna kao i uvijek !!

Ali prvo, moj kviz s kućnim homom uzeo mi je puno duže nego što se očekivalo i nisam završio do 11:30! Raspravljao sam o odbacivanju treninga do popodneva, ali nisam bio baš gladan ručka i nisam se želio tuširati dva puta, pa sam otišao. Lekcija naučena od dana ranije, imao sam brzu energiju u obliku bar-a nabijenog medom (polovica jednog koje sam pojela neko vrijeme)

radilo je !! Činilo mi se da danas imam puno energije i nisam se osjećao slabo kad sam završio – u 12:45! Napravio sam 40 minuta na stubištu i još 15 na stat biciklu. Moj časopis (žensko zdravlje) bio je previše dobar da bi se zaustavio!

ručak

Nakon nekog istezanja i tuširanja, krenuo sam u Zemlju.

Evo nekih Brze fotografije salatnog bara. Bio sam samo u dvije cjelovite namirnice, ali zamišljam da je bar salate od salata vrlo sličan.

Jedna strana je sav sirovi povrg, a nekoliko plodova:

a druga je sve “Zabavne stvari” poput salate od pšenične salate, salate graha, salate od tjestenine itd.

i najnevjerovatnijih loptica za falafel!

Dok sam prikradao svoje fotografije, upravitelj prehrambenih usluga prišao Pogledajte što sam namjeravao. Morao sam objasniti da imam blog s hranom i hrabro ga pitao hoće li on uzeti moju fotografiju za vas

ovo! Bio je super lijep i čak je rekao da će mi poslati e -poštu falafel recept. Zapisao sam svoju e -poštu i blog, pa ćemo vidjeti sjeća li se!

na salatu. Moja strategija u barovima salate poput ove je da zdjelu napunite 2/3 punom povrćem. Na dnu su, a ja na vrhu imam malo komadića ukusnih salata. Nekako poput trgovina koriste pakiranje kako bi napunile bazu poklon košara i stavili dobre stvari na vrh kako biste pomislili da idu sve dolje. Iako izgleda kao vrlo ekstravagantna salata, uglavnom je povrće

levicose sastav pogledajte ovdje

iz sjećanja:

Spirithromainezucchini + SquashsProutSpepPerscauliflowerasparagusgreen CABBAGREMPLEMEMINED MUBESLESA SALADLORRY ALDLOKSO ALDLOKSO ALADLOMME Feta2 falafel kuglica preljev božice

tako da je svaka zabavna salata bila samo oko žlice, osim možda dugih rezanci, a ja sam dobio malo više od pšenice. Procjenjujem kalorije o tome zaokruživanjem na oko 25 kcal po žlici, koja se temelji na Wegmanovim podacima u kalorikiranju jer Wegman ima mnogo istih gurmanskih salata. Zatim samo zaokružujem sve sirove povrće zajedno kao “povrća salata 2 šalice” ili bilo što što sam imao. Dakle, pretpostavljam da sam u ovoj zdjeli imao oko 450 kcal?

Ovo mi je također bio prvi put da isprobam Annieinu odijevanje božice !! Nisam ga htio kupiti jer obično mrzim preljeve u bocama, ali ovo je bilo dobro !! Pa sam kupio neke! Mnogo je veće u kaloriji od preljeva koje bih obično kupio i puno više od mojih domaćih, ali radi praktičnosti da ga naprave unaprijed i okus koji bi se teško ponoviti, vrijedi to. Također sam dobio javorov đumbir – i to je dobro!

Uzeo sam svoj časopis za jelo kako bih pročitao na Sunshine 8)

Nisam sjeo na ručak do 14:00. A onda sam pokušao dugo pojesti svoju salatu. Poslije sam kupio (više mlijeka od konoplje!) I imao sam uzorak kolačića s mango ključem (tako dobro!) I uzorak od badema koji je prekriven čokoladom za desert! Prsti su mi lijepi i naslikani od pedija!

Kad sam se vratio kući, odlučio sam prošetati do trgovine za kozji sir s večerom. ‘Dvarim zabava – oko 30 minuta tamo i natrag .Nil. Tada …

Više postova od Kath:

Jutro sam proveo produktivno proučavajući – ali hladno sam se smrzavao! Odlučio sam se preseliti iz svoje fotelje u svoju spavaću sobu, jer je ponekad to toplije gore. Kad sam ušao, našao sam lijepu mrlju sunčeve svjetlosti koji zagrijava tepih i tu sam se posadio oko sat vremena! Sunce je bilo tako toplo !!

U podne sam se spajao i izašao na trčanje. Krenuo sam kroz dvije različite četvrti i prešao oko 5 milja. Noge su mi se na kraju prilično umorile, najvjerojatnije je rezultat joga pluća jutros. Ali sve u svemu je to dobra trka.

Jednom sam se tuširao, krenuo sam ručati u 1:30. Znao sam da ću sinoć popiti malo salate od kelja i odlučio sam pojesti dio našeg preostalih kokosovih cvjetača Chana iz petka navečer (vjerojatno posljednjeg dana). Bio je to ukusan i punjenje ručka nalik večeri.

Za salatu od kelja uzeo sam oko 4 šalice obrezanog i ispranog kelja i, kao što ste svi savjetovali, masiran u soku od pola velikog limuna i 1 kašika maslinovog ulja, plus nešto košer soli. Bilo je vrlo kiselo, ali i vrlo nježno! Prekrivao sam svježim avokadom, koji nisam imao u godinama i bio je tako dobar. Sad me boli grlo, i pitam se je li me limunska kiselina spalila?

Chana je bila božanski! Sigurno sam bio u izmaglici u petak jer mi je to danas imao tako dobar okus, ili mi je trebalo samo više vremena da se okusi zalete. Naplatio sam ga s nekoliko slanih kikirikija.

Obrok sam zaokružio pola komada TJ -a WW Naan. Da, ovo je iz naše Valentinove, ali nije pokazalo znakove propadanja pa sam ga pojeo. Jednostavno volim kako je to tijesto !! Nikada nisam dozvoljen (niti želim) kupiti kruh s pekarom i njegovim poslom, ali to se toliko razlikuje od bilo koje druge vrste da bih ga možda morao ponovo dobiti. Taj mali narcisi došli su iz našeg dvorišta! Jutros je bilo 20* i izgledao je hladno.

Post za ručak za gost slavnih !!

Sjećate li se svi Stephanie Izard iz zdravog vikenda Quaker Heart Healthy (i naravno, vrhunski kuhar

ovo!)? Pa, zamolio sam je da napravi gostujuće ručak za Kerf i evo je !! Znam da imate neke recepte za zobene pahuljice koje možete predati tamo 🙂

Bok svima, “gostujuća blogerica” Stephanie Izard ovdje!

Danas bih želio podijeliti jedan od svojih najnovijih Recepti sa svima vama – zobeni i mljeveni govedinski poblanos. To je jednostavan recept koji je savršen za ručak ili večeru.

Bio sam nadahnut da smislim ovaj recept kad sam saznao za novi natječaj za kuhanje – Quaker Oats Viewer Quickfire Challenge. Za sve vas obožavatelje “Vrhunski kuhar”, ovo je vaša prilika da vidite imate li ono što je potrebno da biste otišli nož s nožem s drugim kuharima (za one od vas koji ne znaju, posljednji put sam se natjecao u showu Sezona i postala “vrhunski kuhar”).

Sve što trebate učiniti je poslati svoj originalni recept koji prikazuje Quaker zob na www.bravotv.com. Tri finalista bit će odvezena u NYC kako bi se natjecala u Live Quickfire Challenge, a pobjednik će imati priliku prisustvovati budućoj epizodi “Top Chef”. Unosi se mogu podnijeti do kraja veljače. Za više informacija i službenih pravila posjetite www.bravotv.com .

bez daljnjeg ADO -a, evo recepta:

zob i mljevena govedina punjena Poblanos < /p>

Služi četiri

Sastojci

4 Velike poblano paprike1 žlica maslinovog ulja1/2 kilograma mljevena govedina1 mali luk, narezani češnjak Small2 Cleves, mljeveni 3/4 šalica quaker zob, nekuhana1 od 15 unci može narezana rajčica, nesušena1 šalica slanutak, otprilike nasjeckana 1/4 šalica nasjeckane crne masline2 žličice cijelog zrna senf1 žličica worcestershire umak1/4 žličice crvene paprike 10 velikih svježih lišća tanki sol i ½ žličice svježe mljeveni crni papar.4-8 žlica laganog kiselog vrhnja za garnish2 škare, nasjeckane

upute

Contents